Myssy tulee tehdä kutittamattomasta  materiaalista. Puuvillakin voi kutittaa. Itse testaan puhtaalle kaulalleni joka on herkkä, onko lanka kutittavaa. Joskus karheus tulee esille vasta neuloessa valitettavasti. Kalju on erityisen herkkä useilla hoidon aikana. Ja kalju on kylmä.

On esitettety pyyntö, että laittaisimme myssyyn ulkopuolelle kiinni lapun jossa on hoito-ohje ( vaikka vyöte) ja pienimuotoinen tervehdys pieneen kauniiseen korttiin/paperiin . (esim. Pärjäile! T:Niina.... Voimia! T:Niina). Näin myssystä tulisi vähän henkilökohtaisempi.

Myssyjä voi tehdä keskosista aikuisiin. Toimitan myssyjä Naistenklinikalle ja Lastenklinikalle..

Niin kauan kuin mulla _ei_ ole arkkupakastinta vielä, en ota lankalahjoituksia vastaan. Joitain lankoja on vielä jäljellä. Saa vinkata jos törmää hyvän hintaiseen=halpaan arkkupakastimeen joka ei tosi iso, ei ole tilaa.

Ohjeita on kansiossa jonkin verran tapaamisissa lukea, mukaan voi ottaa maksua vastaan kopion jos on tai sivun osoitteen missä ohje on.

Onko ideoita missä voisi itä-Helsingissa tavata porukalla? Jossa voisi kahvitella ja jorista neuloessa... Kerro jos tiedät paikan.

Jos teet samasta langasta useamman myssyn, olis hyvä tehdä erilaisia myssyjä.

Lankamaailma ottaa vastaan myssyjä Oulunkylässä. Jäänyt selvittämättä muuta paikat, toisaalta toivon yhteydenottoa, jotta voitaisiin sopia tapaaminen myssyn/myssyjen toimittamista varten. Meili osoite on nii na

piste ha ko nen miuku mauku suomi piste 24 piste fi

anteeksi pätkitys.

Vielä että myssyn tulee olla pehmeä, joustava. Se ei saa olla kiristävä.

Toisilla hoitojen aikana hiukset lähtee, toisilla ei ja joillakin hiukset lähtee osin.

vältetään yksittäisiä käyntejä hoitopaikkaan ja toimittakaan myssyt minulle, nyt kun löysin kameran taas, kuvaan myssyt ja laitan kuvat blogiin.

 

Jos on asiaa, laita kommentti tai meili.

 

Olisko minun asiani tällä erää tässä. Voikaa hyvin. Myssyjen tekijtä ja saajat.